16. toukokuuta 2014

Blueberries and strawberries

16. toukokuuta 2014
IMG_0643
Heissan! Tässä on muutamia kuvia viime viikonlopulta ja tältä viikolta. Olin tosiaan lauantaina 10.5. siellä Exploriuksen lähtövalmennuksessa Oulussa. Siellä oli mun mielestä vähän pitkästyttävää, kun piti istua mooonta tuntia paikallaan, mutta onneks siellä puhuttiin kiinnostavista asioista ja siellä oli kaksi entistä vaihto-oppilasta kertomasta omista vaihtovuosistaan ja kokemuksistaan! Oli myös mukava, kun siellä tarjoiltiin hedelmiä ja juotavaa, sekä myöhemmin myös sämpylää. Tosiaan siellä olisi voinut puhua muillekin vaihto-oppilaille, mutta mä pelkuri en uskaltanut, joka tietenkin harmittaa nyt jälkeenpäin kauheasti.
Sunnuntaina vietettiin äitienpäivää ja käytiin mummojen luona kakkukahveilla, sekä Haaparannan kiinalaisessa syömässä. Muutamaa päivää myöhemmin tein tuollaisen mansikkapiirakan, joka oli ollut tarkoitus tehdä jo sunnuntaina mutta en sitten illalla enää jaksanut... Resepti löytyy Saran blogista jos jotain kiinnostaa koittaa, suosittelen! Maistoin myös tuota Fazerin uutta mustikkajugurttisuklaata, ihan hyvää on, vaikka mä itse tykkäänkin enemmän Maraboun suklaasta.
Enään yksi tavallinen koulupäivä, hui apua! Tiistaina alkaa jo koeviikko, tosin mulla on sillon vapaapäivä ja meen vihdoinkin parturiin. Saapa nähdä mitä mä tälle tukalleni tällä kertaa teen! En mitään kovin radikaalia oo aatellut, mutta ehkä jotain pientä vaaleata raitaa ja tasaiset latvat. Ihanaa kun ensiviikolle on jo luvattu lämpimämpiä ilmoja, toivottavasti saadaan viettää myös siskon lakkiaiset ulkona hyvässä säässä!
IMG_0642 2014-004 2014-005 IMG_0737 IMG_0692 IMG_0736

4 kommenttia:

  1. Iiiihana postaus taas! =)

    VastaaPoista
  2. jee löysin sinun blogin !:D ihan innoissaan seuraan täällä ja oottelen kaikkia ihania postauksia amerikasta!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :-)