14. elokuuta 2014

Howdy from Kentucky!

14. elokuuta 2014
Eli heipat täältä Kentuckystä! Oon ollut nyt täällä jo lauantaista asti. Voin kyllä myöntää että alussa oli kauhea koti-ikävä. Nyt kuitenkin on jo helpottanut, illalla välillä tulee vähän ikävä taas, mutta aamuun mennessä taas parempi olo. Englantikin on alkanut sujumaan kokoajan vaan paremmin, ja oonkin yrittänyt puhua niin paljon kuin mahdollista!
Mulla oli muutama päivä vielä lomaa kun saavuin tänne, ja tänään (keskiviikkona) olikin jo ensimmäinen koulupäivä! Mulla on muutama pakollinen aine kuten Algebra, U.S. History, Biology ja English! Muut mitä sain valita oli kaikki tosi mukavia aineita: Yearbook, Food & Nutrition (eli Cooking), Multimedia ja Spanish! Lisäksi aion liittyä muutamaan clubiin koulussa! Koulu vaikuttaa tosi kivalta ainakin näin alkuunsa. :-) Oon myös saanut uusia kavereita koulusta ja siskon kautta!
Ei mulla sitten muuta tälläkertaa. En oo vieläkään ottanut täällä kuvia, täytyypä heti huomenna alkaa vähän aktiivisemmaksi kuvailijaksi! Onneksi valitsin ton Yearbookin, sillä siinä pitää ottaa paljon kuvia, ja sitten saan niitä samalla tännekin! Laitan nyt vähän sneak peek kuvia meidän New Yorkin soft landin campilta, josta teen sitten erikseen postausta heti kun kunnolla ehdin!
P8060317 P8060255 P8060233

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :-)